drie elektrische auto's bij mercatus

12-07-2018

Over Mercatus/Nieuws/bewerkt2 Op dinsdag 10 juli heeft Autodealer Oving Emmeloord drie elektrische auto's afgeleverd bij Mercatus en heeft manager Engelbert Nikkels trots de sleutels in ontvangst genomen.

Onze medewerkers die huurders thuis bezoeken, rijden binnenkort in een elektrische auto. Het past bij de visie van Mercatus om het milieu zo min mogelijk te belasten. We maken niet alleen onze woningen duurzaam, maar zorgen er ook voor dat onze organisatie verduurzaamt. De drie elektrische auto’s passen daarbij. Onze wijkmensen zijn veel op pad en maken vaak korte afstanden. Een elektrische auto is daarvoor ideaal.

Wist u dat bijna een kwart van de totale CO2-uitstoot veroorzaakt wordt door het verkeer? Het rijden op diesel en benzine zorgt voor opwarming van de aarde. Bij elektrisch rijden komen geen schadelijke gassen vrij, het rijdt zuiniger en stiller. Voor Mercatus allemaal goede redenen om deze auto’s aan te schaffen. Op ons parkeerterrein komen drie laadpalen, waarvan eentje bestemd is voor onze bezoekers die ook elektrisch rijden.


Terug naar het overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.   Meer informatie...