Emmelhage

Heden
Aan de noordzijde van Emmeloord wordt in de komende jaren een geheel nieuwe woonwijk gebouwd. Een levendige wijk, ruim van opzet, met een gevarieerd en compleet voorzieningenpakket. Wonen in een natuurrijke omgeving, waar genot en kwaliteit van leven de boventoon voeren. De realisatie van Emmelhage verloopt fasegewijs. Begin 2007 is gestart met de woningbouw van fase 1, Boswonen, waarbij het accent ligt op wonen in het groen. In fase 2, Waterwonen en Centrumwonen, ligt de nadruk op wonen aan het water met een stedelijke allure. In de derde en laatste fase, Polderwonen, ligt het accent op wonen in relatie tot het omliggende open landschap.

Locatie
Emmelhage ligt dichtbij de uitvalswegen van Emmeloord, dus een ideale uitvalsbasis. Steden als Amsterdam, Utrecht, Arnhem of Groningen zijn, dankzij goede verbindingswegen als de A6 en de N50 in ongeveer een uur tijd te bereiken.

De wijk
Om doorgaand verkeer uit de wijk te weren wordt de hele wijk als 30 kilometer zone ingericht. Voor fietsers en voetgangers loopt door de hele wijk een langzaamverkeersas en alle kruispunten worden overzichtelijk ingericht. Scholen en sportvoorzieningen worden dicht bij elkaar, in het centrum van Emmelhage, gesitueerd. En ook bij de buurtspeelplekjes, die vanuit elk punt in de wijk op loopafstand bereikbaar zijn, gaat alle aandacht uit naar een veilige en rustige speelomgeving voor kinderen.

Voorzieningen
Het centrum van Emmeloord is niet ver van Emmelhage. Er zal in een latere fase een winkelcentrum worden gerealiseerd met de nodige winkelvoorzieningen in Emmelhage. 

Eengezinswoning

Eengezinswoning

Terug naar het overzicht

Gegevens

Woningtype
Nettohuur
Aantal
Eengezinswoning
€ 465,16 - € 597,28 15
€ 597,38 - € 639,72 21
€ 640,33 - € 710,68 21
€ 711,64 - €828,72 4
Eindtotaal 61
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.   Meer informatie...