Tuinonderhoud

Iedere tuin vraagt om onderhoud. Voor dit onderhoud ben je als huurder zelf verantwoordelijk. Een goed onderhouden tuin is niet alleen plezierig voor jou als bewoner, maar ook bepalend voor de sfeer en uitstraling van de buurt. Mercatus vindt het daarom belangrijk dat de tuinen door onze huurders goed zijn onderhouden.

Zelf doen?
Misschien vind je het maar niks om de tuin te onderhouden, of juist heerlijk. We hebben dat eens onderzocht en de mening daarover wisselt erg. Voor sommige mensen is het werk gewoon te zwaar, of omdat zij een beperking hebben of omdat ze al wat ouder zijn. Het blijkt dat vooral deze groepen het meest behoefte aan ondersteuning hebben bij het grote onderhoud. Daar hebben we een oplossing voor bedacht.

Onderhoudsabonnement voor- en najaarsbeurt
Bomen zagen, hagen knippen en snoeien; het is zwaar werk dat in het voor- en najaar moet gebeuren. Gelukkig werken we samen met Groengroep de Populier van Triade. Bij Groengroep de Populier kun je een onderhoudsabonnement afsluiten indien het onderhoud van de tuin een te zware belasting voor je is. De Populier komt dan 2 keer per jaar bij je langs om onderhoud aan de tuin te verrichten.

Kosten tuinabonnement
Een tuinabonnement kost € 12,50,-- per maand. Je betaalt deze kosten maandelijks aan Mercatus, tegelijk met de huur. Mercatus verzorgt dan de administratieve afhandeling met de Populier en neemt zelf ook een deel van de kosten voor haar rekening. Het abonnement sluit je voor minimaal een halfjaar af en kan ingaan op 1 januari of 1 juli.

Meer weten?
In de brochuretuinonderhoud lees je hier meer over.

Downloads

Tuinonderhoud  
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.   Meer informatie...