IGW, bewonerscommissies en dorpsbelang

Leven en wonen in een prettige en veilige omgeving wil iedereen. Goed contact met de buren, een fijne woning, een veilige en goed onderhouden woonomgeving zijn voorbeelden van aspecten die hieraan bijdragen. Om hierbij succesvol te zijn, moet iedereen hieraan werken vanuit de eigen verantwoordelijkheid. En het kan nog beter wanneer we hierin met elkaar samenwerken en onze activiteiten onderling afstemmen. Jij als inwoner en wij als de vier IGW partners. Dit zijn woningcorporatie Mercatus, Carrefour, Politie Flevoland en gemeente Noordoostpolder. Binnen het project Integraal Gebiedsgericht Werken (IGW) geven we hier sinds een paar jaar vorm aan. Wil je weten hoe, lees dan verder op de site van de gemeente Noordoostpolder.

Rol van jouw als bewoner.
Jij weet als geen ander wat er in jouw omgeving leeft, wat goed gaat en wat beter kan. Wat is bijvoorbeeld je mening over:

  • De leefbaarheid en het leefklimaat in jouw buurt, wijk of dorp;
  • Veilige speelruimte voor de kinderen;
  • Zwerfafval, verkeer- of geluidsoverlast. 

Laat je ideeën of vragen horen! Woon je in een dorp of in een wijk met een wijkplatform, doe dit dan bij Dorpsbelang of het Wijkplatform. Is dit niet het geval, neem dan contact op met IGW op telefoonnummer (0527) 633807 of per mail igw@noordoostpolder.nl

Wil je weten of er in jouw wijk of dorp een wijkplatform of dorpsbelang is kijk dan op onderstaande sites.

Wijkplatforms

 Dorpsbelang

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.   Meer informatie...