Huur betalen

Bijna alle bewoners van Mercatus betalen hun huur iedere maand op tijd, dat wil zeggen vóór de eerste van de betreffende maand. Zo zien we dat uiteraard graag. We doen ook ons best ervoor om de huurprijs zo goed mogelijk op het inkomen aan te laten sluiten. Je hebt er niks aan als je in de problemen komt door te hoge lasten. Daar denken we graag in mee.

Voorkomen is beter dan genezen
Mercatus helpt je ook graag om huurachterstanden te voorkomen. Wij streven naar een goede verhouding tussen de huurprijs van de woning en het inkomen. Bij het aanbiedingsgesprek voor een huurwoning informeren we je over de mogelijkheden van huurtoeslag om de woonlasten te verlagen.

Automatische incasso
Wij streven ernaar dat onze huurders de huur automatisch laten incasseren. Mocht het zo zijn dat een huurder te laat betaalt, dan zijn wij snel met onze incasso's. Anders gezegd: wij voeren een streng incassobeleid. Ook in jouw belang, want een forse huurachterstand: daar is niemand mee geholpen!

Bankrekeningnummer Mercatus
Ons bankrekeningnummer is NL96RABO 0396 6322 97. Maak je de huur over aan Mercatus, vermeldt dan in je omschrijving voor welke maand het bedrag bedoeld is en voor welk adres het is.

Meer weten?
In de brochure Huur betalen staan alle zaken die betrekking hebben op het betalen van de huur op een rijtje.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.   Meer informatie...